Outsourcing

MIT JELENT AZ OUTSOURCING?

Az outsourcing jelentése az üzleti életben az, amikor egy adott üzleti egység a hagyományosan belsőként végzett munkát kihelyezi egy külső szolgáltatónak.

A tevékenység kihelyezés akkor valósul meg, ha egy szervezet valamely tevékenység végzéséhez a tulajdonjogát átadja egy szállítónak. Az outsourcing lényege a folyamat irányításának átruházása, ez különbözteti meg a tartós üzleti kapcsolattól. Az outsourcing esetében a tevékenység ellenőrzése is átruházásra kerül, a megrendelő tehát nem avatkozik bele a munkafolyamatba.

A modern gazdaságban jelentős a specializálódás és emiatt gyakori a tevékenység kihelyezés is. Ennek logikája az, hogy a rendszer minden szereplője azt a feladatot végzi, melyikhez a legjobban ért.

NEXT AUTÓ KFT. ÉS A FLOTTAKEZELÉS

Miért fordít energiát olyasmire, ami nem tartozik cégének főtevékenységéhez? A flottakezelés kihelyezése lehetővé teszi, hogy megtartsa a stratégiai döntések lehetőségét, miközben a napi adminisztrációt és felügyeletet szakértőre bízza.

Ezt figyelembe véve egyre több vállalat koncentrál fő tevékenységére. Azon vállalati funkciókat, melyeket külső cégek bevonásával gyorsabban, jobban és kedvezőbb feltételekkel tudnak bonyolítani, kiszerveznek.

A NEXT AUTÓ KFT. FLOTTAKEZELÉSÉNEK ELŐNYEI:

  • Teljeskörű, de egyénekre szabott szolgáltatás vehető igénybe
  • A gépjárművekkel kapcsolatos kiadások előre kalkulálhatóak
  • A belső adminisztratív munka nagy mértékben csökken
  • Költségoptimalizálás érhető el

E-Service

Korszerű és kényelmes módja flottája online ügyintézésének.


English


Nextauto.hu © 2012-2013, Minden jog fenntartva.