Flotta menedzsment

Karbantartás

A Next Auto Kft. megfelelő lehetőséget biztosít a gépjárművek karbantartására, javítására. Egyben vállalja, hogy nyomon követi a gépjármú gyártója által előírt időbeni, illetve kilométer alapján történő kötelező karbantartási munkákat.

Gumimenedzsment

A gumimenedzsment költségek közé tartozik a gumiabroncsok cseréje, pótlása, téli-nyári raktározása. A díj tartalmazza a nyári és téli gumiabroncsok kopás miatti elhasználódásának és cseréjének garnitúra költségeit. Országos szerződéses rendszerünkön keresztül 160 különböző gumis céggel állunk kapcsolatban, melyek lehetőséget biztosítanak az Önök részére a gumik vidéken történő cseréjére időszakosan vagy szükség esetén.

Biztosítás

Next Autó Kft. keret casco és KGFB feltételeit veheti igénybe minden ügyfelünk, melynek díjait évente alkudjuk ki az Önök nevében is a különböző biztosító társaságoknál. Díjaink a nagy mennyiség és jó kárhányad miatt jóval a piaci ár alatt maradnak folyamatosan.

Segélyszolgálat

A Next Auto Kft. segélyszolgálata azon gépjárművekre terjed ki, amelyekre segélyszolgáltatási megállapodást kötöttek.
A műszaki ok, vagy balesett következtében üzemképtelen jármű vezetője jelentheti be a segélyszolgálati eseményt, melyet a +36 1 411 1213–as telefonszámon tehet meg, az esemény bekövetkeztétől számított 24 órán belül. A segélyszolgálat napi 24 órában, az év 365 napjában állandó, többnyelvű operátor szolgálatot tart fenn.
A vállalt helyszínre érkezési idő Budapesten átlag 60 perc, vidéken maximum két óra, függően az időjárási és földrajzi helyzettől.
A Segélyszolgálat ellátásáért a gépjármű vezetőjének nem kell a helyszínen készpénzben fizetnie sem belföldön sem külföldön.

Sofőrszolgálat

A Next Auto Kft. különdíj ellenében sofőrszolgáltatási ügyintézést is biztosít, szerződött partnerein keresztül.
A szolgáltatás sofőr biztosítását jelenti Budapest közigazgatási határain belül, illetve Budapest és vidék viszonylatában.
A kiküldött sofőr az autót egy adott címről egy megadott másik címre szállítja le.

Bérautó

Bérautó szolgáltatásunk országos, különböző társaságok által nyújtott kedvezményes működik kizárólag partnereink részére.
A Next Auto Kft. bérautó ügyintézést biztosít az ügyfélszolgálatán, illetve segélyszolgálatán keresztül 24 órában, különdíj ellenében.
A bérautó megrendelést legalább 2-3 órával a kért időpont előtt jelezni kell, hogy időben házhoz szállíthassuk az Ön által igényelt gépkocsit.

Üzemanyagmenedzsment

A Next Autó Kft. partnerei részére üzemanyag kártyát biztosít, mely használata benzin ár kedvezményeket és halasztott díjfizetést jelent ügyfelei részére a MOL és Shell olajtársaságokon keresztül. Az Ön lehetősége a számára legkedvezőbb konstrukciót kiválasztani a két legnagyobb magyarországi kúthálózattal rendelkező társaság kínálatából, melyeknek díjait a több éve működő szerződések teszik kedvezővé cége részére.

E-Service

Korszerű és kényelmes módja flottája online ügyintézésének.


English


Nextauto.hu © 2012-2013, Minden jog fenntartva.