RÓLUNK ÍRTÁK

Hazánkban rengetek flottakezelő van jelen, de kevés olyan cég van akiben maximálisan megbízhatunk és akinek világbajnok árai vannak. A Next Auto Kft. az egyik legjobb flottakezelő cég jelenleg Magyarországon.
A szervizkoordinátorok gyorsak, a kiszolgálás, az ügyintézés is profi! Több éve dolgozom a céggel és ügyfeleimnek, partnereimnek nyugodt szívvel ajánlom a szolgáltatásaitokat. Az utóbbi időben többször tapasztaltam, hogy más flottakezelővel, szervizzel nehézkesen lehet együttműködni. A Ti csapatotok és felkészültségetek teljesen profi. Nem fordult még elő olyan akadály, amit ne tudtatok volna azonnal orvosolni.

OBI Hungary Retail Kft.


A Next Auto Kft.-val való együttműködésünk során én igazán nagyra értékelem, hogy miután befejeződött a gépjárművek átadása a részünkre, akkor sem éreztük úgy, hogy magunkra maradtunk. Sajnos sok rossz tapasztalatunk volt más flottakezelőknél. Ajánlataikban a számok önmagukért beszéltek, de a háttérszolgáltatásuk is pontosan olyan, mint amilyennek leírták. A gépjárművek használóit szervizkoordinátor segíti, ha problémájuk van és tényleg úgy érzik, hogy nincsenek egyedül, ha valamilyen probléma történik a gépjárművekkel. A társaság vezetői és személyes kapcsolattartói felkészültek és mindig segítségünkre vannak. Bátran ajánlom őket, amennyiben valaki flottakezeléshez keres partnert.

DHL Supply Chain Magyarország Kft.


A multinacionális vállalatoknál eltöltött éveim során kevésszer találkoztam ilyen dinamikus, jól szervezett és lelkes flottakezelővel, mint a Next Auto Kft.

Flextronics Budapest Kft.


E-Service

Korszerű és kényelmes módja flottája online ügyintézésének.


English


Nextauto.hu © 2012-2013, Minden jog fenntartva.