Múzeumba kerül az első új formátumú rendszám

 A táblát Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára szombaton Budapesten, a Clark Ádám téri 0 kilométerkőnél tartott sajtótájékoztatón adta át Vitézy Dávidnak, a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedésért felelős államtitkárának.

Megérkezett a rendelet az üzemanyag árakról

A Magyar Kormány üzemanyag árazásra vonatkozó rendeletében előírtak alapján és az ellátásbiztonság növelése érdekében töltőállomásokon a következő változások léptek életbe 2022. június 24. 0:00 órától, amelyek az üzemanyagkártyás tankolásokra is vonatkoznak

Tizedik hónapja csökken az uniós autópiac

2022 májusában az Európai Unióban az új autók regisztrációja 11,2%-kal csökkent, 791 546 darabra esett vissza, ami már a tizedik egymást követő növekedés nélküli hónap volt az Európai Autógyártók Szövetségének (ACEA) összesítése szerint.

Elhagyja az Európai Autógyártók Szövetségét a Stellantis

A Stellantis közölte, hogy az év végére kilép a fő európai autóipari lobbicsoportból, az ACEA-ból, a jövőbeli mobilitással kapcsolatos kérdések és kihívások kezelésének új megközelítése részeként, beleértve a hagyományos lobbitevékenységtől való eltávolodást.

Széchenyi Terv Plusz

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.