A NEXT AUTO Kft. valamennyi Magyarországon forgalmazott márka képviseletével kapcsolatban áll, így nemcsak az árajánlatkérés, adásvétel és átadás lebonyolításában, de a legkedvezőbb flotta kedvezmények elérésében is segítséget tud nyújtani. Márka és szállító függetlenek vagyunk, bármilyen hazánkban forgalmazott gépjárművet megvásárlunk és bérbe adunk ügyfeleinknek.

Igény esetén a NEXT AUTO Kft. beszerzési munkatársai az Önök dolgozóival – természetesen az Önök szigorú útmutatásai, valamint flotta politikája alapján – akár egyenként is egyezteti a beszerzés előtt álló gépjárművek pontos felszereltségét.

A megrendelést megelőzően, társaságunk igény szerint térítésmentes teszt járművet biztosít, amely lehetőséget nyújt a kiválasztott modell gyakorlati körülmények között történő kipróbálására, a gépjármű nyújtotta szolgáltatások megtapasztalására.

A NEXT AUTO Kft. kívánság szerint lehetőséget biztosít Önöknek arra, hogy a személygépjármű megrendelését követően, a gépjármű átadásáig terjedő időszakra a megrendelt gépjárművel azonos kategóriájú bérautót biztosítson, kedvezményes havidíj ellenében.

Széchenyi Terv Plusz