Segélyszolgálati tevékenységünket, az egyik hazai piacvezető szolgáltatón keresztül végezzük, amely Magyarországon és Európa területén egyaránt biztosítja a szolgáltatást. A szolgáltatás magyar, angol, német nyelven, a nap 24 órájában elérhető. A segélyközpontot kizárólag az Ügyfeleinknek fenntartott a "NEXT AUTO Segélyszolgálat" megjelölésű telefonvonalon keresztül lehet elérni és igénybe venni. A PBX rendszerbe kapcsolt vonalon a szolgáltató várakozás és újra hívás nélkül is folyamatosan elérhető.

Magyarországon, a megadott segélyszolgálati hívószámra beérkezett segélyhívástól átlagosan számított 45 percen belül, az európai szolgáltatás nyújtás területén átlagosan 2 órán belül segélyautója a megadott helyszínre érkezik.

A műszaki, vagy baleseti esemény következtében meghibásodott gépjárművet a szolgáltató képviselője a helyszínen megkísérli üzembiztossá tenni. Biztosítva ezáltal, hogy a járművezető úticéljához elérjen, vagy hazaérjen, és ott a hiba végleges kijavítását szakszervizre bízza.

Amennyiben az üzemképesség helyreállítása a helyszínen nem megoldható, a szolgáltató képviselője a járművet és utasait a helyszínhez legközelebbi szakszervizbe szállítja, és cseregépkocsit biztosít a hazajutás céljára.

Széchenyi Terv Plusz