A NEXT AUTO Kft. minden magyarországi nagy üzemanyag társasággal partneri kapcsolatban van, így ügyfelünk választása szerint, MOL, Shell vagy OMV üzemanyagkártyát tudunk biztosítani, melyek segítségével a töltőállomások által nyújtott szolgáltatások készpénz nélkül vehetők igénybe.

Az üzemanyagkártya használatának fő előnyei:

  • a járművezetőknek – egységes, készpénzkímélő fizetési mechanizmus
  • az üzemeltetőknek – teljes költségellenőrzési lehetőség és halasztott fizetési kötelezettség

A NEXT AUTO Kft. közreműködésével biztosított üzemanyagkártyák kedvezményei:

  • nincs kártyadíj, tehát ingyenes a kártyarendelés, pótlás
  • a kúti árnál kedvezőbb, ún. kártyás elszámolóáron történő számlázás

A NEXT AUTO Kft. munkatársai az üzemanyagkártyákkal kapcsolatos teendőket elvégzik, így garantálva ügyfeleink maximális kényelmét.

A kormány 2022.07.30.- rendelete értelmében minden üzemanyagkártyával történő fizetés elszámolása piaci áron történik. Az időnként érzékelhető üzemanyag ellátási problémák elsősorban a kis kutakra jellemzők, a NEXT AUTO Kft. partnerei, a MOL, Shell és OMV hálózat piaci súlyuk és volumenük alapján kevésbé érintettek.

Mindemellett a NEXT AUTO Kft. azt javasolja ügyfeleinek, hogy fontolják meg a meglévő és használt jelenlegi üzemanyagkártyájuk mellett más társaságok üzemanyakártyájának rendelését is. Több kúthálózathoz érvényes üzemanyagkártyákkal nagyobb bizonyossággal érhető el kiszolgáló töltőállomás. Kérjük jelezzék munkatársaink felé igényüket, a NEXT AUTO Kft. intézi a kártya rendelését, eljuttatását, a kapcsolódó teendőket.

Széchenyi Terv Plusz