Finanszírozás bevezető

Két férfi egyeztet egy szerződést

A legmagasabb szintű ellátás

Operatív lízing konstrukciónk összköltségének legjelentősebb eleme a finanszírozási díj. A szolgáltatás hátterében a hazai piacon vezető pénzintézetek állnak, hogy az Ügyfeleink igényeihez leginkább illeszkedő konstrukciót tudjuk biztosítani.

Nő becsukja a csomagtérajtót

A piaci igényekhez igazodva

Finanszírozási termékeink lefedik a jelenleg piacon lévő igényeket, egyaránt nyújtunk HUF és EUR alapú változó kamatozású és futamidő végéig változatlan díjú bérleti termékeket.

Kimagasló ár-szolgáltatás arány

A finanszírozást igen érzékenyen érintő futamidő végi maradványértékek meghatározása a közös tulajdonosi háttérrel működő Petrányi Autó Kft. (Ford Petrányi) több évtizedes tapasztalatának felhasználásával történik. A Ford márkakereskedéseken belül működő, éves szinten 600-700 db különféle gyártmányú használt gépjármű értékesítése kellő betekintést nyújt a használtautó-piac sajátosságaiba. Az így nyert kereskedői tapasztalatot, valamennyi autómárkára vonatkozóan, egyedi maradványértéken történő visszavásárlás kalkulálása során hasznosítjuk, biztosítva ezáltal a kedvező ár-szolgáltatás arányt.

Operatív lízing

Miért válasszuk az operatív lízinget?

Operatív lízing

A NEXT AUTO Kft. operatív lízinget nyújt, mely gyakorlatilag egy tartós bérleti szolgáltatás. Ha meg kívánja őrizni cége hitelfelvevő képességét, és nem feltétlenül akarja megszerezni a lízingelt eszköz tulajdonjogát, akkor ezt a finanszírozási konstrukciót ajánljuk.

Az operatív lízing folyamata:

 • Igénye szerint a NEXT AUTO Kft. szakmai tanácsadással segíti az Önnek legmegfelelőbb gépjármű kiválasztását.
 • NEXT AUTO Kft. megvásárolja a gépjárművet, majd meghatározott időtartamra, a közösen kialakított havidíj ellenében az Ön használatába adja.
 • A megállapodott futamidő alatt Ön bérleti díjat fizet.
 • A bérleti díjat költségként számolhatja el.
 • A futamidő lejártával a gépjármű visszakerül a NEXT AUTO Kft -hez, aki értékesíti azt.

Az operatív lízing előnyei:

 • Vállalkozását csak a használat arányában terheli a gépjárművel kapcsolatos ráfordítás: Az operatív lízing lényege, hogy a gépjármű nettó beszerzési ára és a futamidő végén garantált piaci érték (maradványérték) közötti különbözet kerül megfizetésre a futamidő alatt. Nem kell induló részletet, sem pedig az autó teljes vételárát kifizetnie, ha azt csak néhány évig használja!
 • A havi költségek könnyen tervezhetőek, egyenletesek, kiszámíthatóak: A garantált bérleti díjelemeknek köszönhetően az egész futamidőre jól előre jelezhetőek a havi bérleti díjak.
 • Alacsony kockázat: Az operatív lízinghez kapcsolódó üzemeltetési kockázatokat a NEXT AUTO Kft. átvállalja: garantálja a futamidő végén a maradványértéket, a szervizelések-javítások költségeit, az abronccsal kapcsolatos ráfordításokat.
 • Egyszerű elszámolás: A gépjárművek üzemeltetésével kapcsolatos összes szolgáltatás és költség megjelenik a bérleti díj számlákban – nem szükséges többé különféle adó, biztosítás, értékcsökkenés, javítás, abroncs, bérautó stb. számlákkal bajlódnia.
 • Költséghatékonyság: A NEXT AUTO Kft. a beszerzései után elért mennyiségi kedvezményeket átadja ügyfelei részére a flotta üzemeltetésének minden területén: gépjármű beszerzés, szervizek, biztosítás, gumiabroncsok, üzemanyag stb. A bérleti díj ÁFA-tartalma az üzemi használat arányában visszaigényelhető. Az operatív lízingben üzemeltetett gépjármű beszerzésének ÁFA-tartalma nem terheli a finanszírozási konstrukciót. A gépjármű használatarányos költségein elért pénzügyi megtakarítás átcsatornázható vállalkozása alaptevékenységébe.
 • Folyamatos gondoskodás, kényelem: A NEXT AUTO Kft. a hét minden napján, a nap 24 órájában gondoskodik az Ön járművezetőjéről és járművéről, bármilyen közlekedési helyzetben. Elegendő pusztán velünk tartania a kapcsolatot: munkatársaink a gépjármű üzemeltetésének minden területén segítik Önt és vállalkozását tanácsadással, illetve a teendők átvállalásával a gépjármű beszerzésétől annak visszaadásáig. Az elért időmegtakarítást szintén vállalkozására fordíthatja.
 • Folyamatos megújulás: Az operatív lízing segítségével flottája akár 3-4 évente megújulhat, ami biztonságosabb üzemelést, ezáltal jobb rendelkezésre állást, és vállalkozásának magasabb imázst eredményez.
Széchenyi Terv Plusz