Bemutatkozunk

Kéz levesz egy gépjárművet egy tálcáról

Kik vagyunk?

A NEXT AUTO Kft. 2002-ben alakult, márkafüggetlen flottakezeléssel, hosszú távú gépjármű bérlettel foglalkozó vállalat. Tulajdonosi hátterét tekintve a Petrányi-Cégcsoporthoz köthető vállalkozás.

Két férfi kezet fognak

Mi a célunk?

Célunk, hogy az ügyfeleink részére nyújtott szolgáltatás minőségében legyünk piacvezetők. Ettől függetlenül a hazai flottakezelő piac legdinamikusabban fejlődő cégei közé tartozunk.

Férfi megkapja a kulcsot egy személyautóban ülve

Hogyan dolgozunk?

Meggyőződésünk, hogy jól működő gépjárműpark-kezelést csak akkor lehet színvonalasan és költséghatékonyan kialakítani, ha az általunk kínált üzemeltetés középpontjában Ügyfeleink igényei és elvárásai állnak.

Történetünk

A NEXT AUTO életre hívásának célja az volt, hogy olyan rugalmas ügyfélmegoldásokat hozzunk létre partnereink részére, amelyeknek ténylegesen tapasztalhatják rugalmasságát és előnyeit. A piacról szerzett 20 éves ismeret és tapasztalat eredménye, hogy működése során a NEXT AUTO ügyfelei megelégedésére nagymértékben növelte piaci részesedését, jelenleg több mint 3100 gépjárművet számláló autóparkot kezelünk. Ezzel társaságunk a hatodik a hazai flottakezelők sorában és egyben a legnagyobb független, magyar tulajdonú vállalkozás.

Tevékenységi körünk többrétegű szolgáltatást foglal magában, a finanszírozástól kezdve a teljes körű gépjárműpark-kezelésig. Szolgáltatásainkban folyamatosan keressük és felhasználjuk azokat az elemeket, amelyek költségben és minőségben is hatékonyabb üzemeltetést kínálnak Ügyfeleinknek.

Régi Ford Mustang orra

Miért válasszon minket?

Néhány érv a NEXT AUTO Kft. mellett

Több mint 20 éves tapasztalat

A NEXT AUTO Kft. 2002-ben alakult, márkafüggetlen flottakezeléssel, hosszú és rövid távú gépjármű bérlettel és flottakezeléssel foglalkozó vállalkozás. A piacról szerzett húsz éves ismeret és tapasztalat eredménye, hogy működése során a NEXT AUTO ügyfelei megelégedése nagymértékben növelte piaci részesedésünket. Jelenleg több mint 3100 gépjárművet számláló autóparkot kezelünk. Ezzel társaságunk a hatodik a hazai flottakezelők sorában és egyben a legnagyobb független, magyar tulajdonú vállalkozás.

Hatékony vezetői részvétel

Vezetőink rendszeresen tájékozódnak partnereinkkel kapcsolatos ügyletekről, a tulajdonos közvetlenül részt vállal az operatív irányításban. Mindegyik ügyfelünk egyaránt fontos számukra, kezdve az 1-2 autós partnerektől a több száz gépkocsival rendelkező multinacionális vállalatokig. Folyamatosan keressük a kedvezőbb lehetőségeket növekvő cégünk számára, amelyekkel meglévő és leendő ügyfeleink kiszolgálását javítani tudjuk.

Stabil csapat

Szakképzett kollégáink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Összeszokott, lelkiismeretes csapatunk szervezett folyamatok szerint végzi Ügyfeleink flottájának üzemeltetését. A különböző területekre delegált kapcsolattartót biztosítunk a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében, de igény szerint az egykapus kapcsolattartás is igénybe vehető.

Legjobb ár-érték arány

A megfelelő ár kiemelten fontos szerepet játszik a kiválasztásban, de a megfelelő árért a tisztességes, és a szerződött igények szerinti maximális kiszolgálás ugyanolyan fontos. Büszkék vagyunk arra, hogy  szolgáltatásunk ár-érték aránya ügyfeleink visszajelzései szerint a legjobbnak mondható a flottakezelési piacon.

Rugalmasan kezelt Ügyféligények

A szolgáltatási palettánk minden olyan területet lefed, amire a bérleti szolgáltatás kiterjedhet. Ezen felül a szerződés időtartama alatt alkalmanként felmerülő igényeket is lekezeljük és a flottaszolgáltatás keretében kínáljuk.

Teljeskörű szolgáltatás

A szolgáltatási palettánk minden olyan területet lefed, amire a bérleti szolgáltatás kiterjedhet. Amennyiben nem vette igénybe teljes körű szolgáltatásunkat, a szerződés időtartama alatt alkalmanként felmerülő igényeket is lekezeljük és a flottaszolgáltatás keretében kínáljuk.

Folyamatosan fejlődő háttér bázis

Az infrastruktúra folyamatos fejlesztésével igyekszünk színvonalas, és haladó ütemet tartani a tartós bérletben kötött flottakezelési területen, ezzel újabb sikereket elérve elégedett ügyfeleink körében.

Széchenyi Terv Plusz